Čachochbili
Čachochbili
Čachochbili
Čachochbili
Patiekalui reikia: 2-2,5 vištienos kojelių, 2 svogūno galvutės, 2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos, 2 pomidorų, 2 citrinų, 1 arbatinio šaukštelio vyno acto, 2-3 česnako skiltelės, 1-2 stiklinės sultinio, 1 stiklinė balto arba raudono sauso vyno, žalumynų (kindza), kvapniųjų ir juodųjų pipirų žirneliai, druska, pipirai, prieskoniai vištienai.
Vištienos kojeles apkepti gilioje keptuvėje. Vėliau toje pat keptuvėje apkepame supjaustytus svogūnus, įdedame pomidorų pastą ir nuluptus pomidorus, supilame sultinį, actą ir vyną. Vėl sudedame vištieną ir troškiname 30-40 minučių, pasūdome. Likus 5 minutėms įdedame supjaustytas citrinas (galima ir neluptas), česnaką, pomidorus, pipirus ir žalumynus.
Valgome į padažą mirkydami baltą dauoną (lavašą). Duonos susivalgo daug. Užgeriame sausu vynu.
Čachochbili paruošimas
Čachochbili paruošimas
Čachochbili paruošimas
© 2014 J.D.Endriukaitis